Personal Vi som arbetar med Anido är
Fredrik Larsson – Sälj och implementeringFredrik säljer och arbetar med implementeringen av Anido. Fredrik är certifierad inom PMI och har en bred kunskap och erfarenhet inom projektvärlden. Om du är intresserad av Anido eller hur du kan arbeta mer effektivt med projekt ska du kontakta Fredrik.

fredrik.larsson(a)reflectus.se
070-356 70 44
Magnus Kölgran - System, utveckling och supportMagnus arbetar med support och utvecklingsfrågor. Han är systemförvaltare och arbetar hela tiden med att gör Anido enklare för användare. När du stöter på problem eller får en idé om hur Anido kan bli bättre så tar du kontakt med Magnus.

magnus.kolgran(a)reflectus.se
073-971 14 63
...och till vår hjälp har vi

Programmering - Invotech SolutionsAll programmering av Anido sköts av vår nära partner Invotech Solutions.

Invotech Solutions utvecklar IT-lösningar på konsultuppdrag åt företag och organisationer som är i behov av effektiva webbapplikationer som ligger i IT-branschens framkant.
 
 
 
Marknadskommunikation - Baringo Reklam & KommunikationBaringo Reklam & Kommunikation ger oss professionell hjälp när det gäller allt som har med marknadskommunikation att göra.

Baringo arbetar med varumärkesutveckling, PR, webb, trycksaker, intern kommunikation, events, programmering, illustration, designprogram, nyhetsbrev och foto.
 
 
 
Drift - Strongbox Quality HostingVi har höga krav på driftsäkerhet och har därför valt att låta Strongbox i Karlstad sköta driften av Anido.

Strongbox är specialiserade på att leverera högkvalitativa och innehållsrika hostingtjänster till små och medelstora företag. Strongbox har mångårig erfarenhet inom webbhostingområdet och erbjuder allt från domäner, webbhotell, databaser, VPS samt dedikerad server.